1.4 TSI TFSI Zuigers en zuigerveren vervangen

juli 31st, 2017 | Posted by Hidde in Nieuws

De 1.4 TSI of TFSI motoren van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen kennen problemen met de zuigers. Dit uit zich in olieverbruik, slecht (stationair) lopen van de motor, stotteren en in sommige gevallen echte motorschade. Door inwendige vervuiling en detonatie breken of scheuren stukken van de zuiger af. Hierdoor treedt er compressie verlies op. Het olieverbruik is een gevolg van een olieschraapveer welke vast blijft plakken in de zuiger. De standaard olieschraapveer is ook te dun om de olie goed af te voeren.

Om het probleem te verhelpen is de enige remedie om alle vier de zuigers te vernieuwen voor een gemodificeerd exemplaar. Hierdoor is het probleem voorgoed verholpen.
Door onze expertise in TSI motoren kunnen wij deze reparatie vakkundig en tegen een scherp tarief uitvoeren.

Wij demonteren de cilinderkop, distributieketting, oliecarter en zuigers met drijfstangen en lagers. Hierop controleren alle onderdelen, met name de cilinderwand.
Volgend reinigen wij de motor en onderdelen, monteren wij nieuwe gemodiceerde zuigers en zuigerveren. De distributieketting, ketting geleiders en spanner worden ook vernieuwd. Evenals alle pakkingen, keerringen, motorolie, oliefilter, kopbouten en koelvloeistof.

Deze reparatie kunnen wij uitvoeren voor 1850.- incl. btw, montage, onderdelen en garantie!

Heeft u te maken met dit probleem? Let op: doorrijden kan ernstige motorschade veroorzaken!

Tevens kunt u bij ons terecht voor alle problemen/storingen aan uw TSI of TFSI motor. Wij hebben diverse onderdelen op voorraad zowel nieuw als gebruikt.

Ook revisiemotoren hebben wij in voorraad. En kunnen wij nokkenas leveren – vervangen.

Tijdens de reparatie kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Voor verdere vragen kunt u ons bereiken per mail of telefoon.

Motorcodes:
BLG, BMY, BWK, CAVA, CAVB, CAVC, CAVD, CAVE, CNWA, CNWB, CTHA, CTHB, CTHC, CTHE, CTKA, CAVF, CNUB, CTHF, CTJB, CTJB, CTJC, CAVG CTHG, CTJA

Modellen:
Audi: A1, A3, A4, Q5,
Volkswagen: Golf, Golf plus, passat, eos, Tiguan, touran, scirocco, beetle, polo
Skoda: octavia, fabia, superb, yeti
Seat: ibiza, leon,

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.