Gratis accu controle

november 7th, 2012 | Posted by Hidde in Nieuws

De herfst en wintermaanden veroorzaken doorgaans meer pechgevallen. In de meeste van die gevallen is de accu de oorzaak. Voorkom (start)problemen en maak gebruik van onze gratis accu-check. Uw accu wordt hierbij volledig getest en u weet binnen enkele minuten hoe het met de conditie van uw accu gesteld is. Mocht het nodig zijn dan leveren en monteren wij snel een nieuwe accu in uw auto of bedrijfswagen. Zodat u met een gerust hart altijd de contactsleutel kunt omdraaien. Wel zo’n prettig idee!

Het belang van een accu controle

Een  goed werkende accu voorkomt startproblemen, het stilvallen van uw auto en onveilige  situaties. Tijdens het gebruik gaat de accu achteruit als gevolg van  pieken en dalen in het laden. Ook roestvorming op en van de interne  onderdelen is slecht voor de accu. In de winter is uw accu koud en  heeft hij minder startvermogen. Stroomverbruikers als verlichting, radio  en achterruitverwarming kunnen een zwakke accu dan ook de genadeslag geven. Maar ook bij hitte onder de motorkap kan hij worden beschadigd.

Levensduur accu

De  levensduur van een accu hangt af van veel factoren. De accu moet bijvoorbeeld sneller vervangen worden als de auto voor langere tijd stilstaat of overwegend voor korte ritten wordt gebruikt. Door regelmatig een accu-check te laten uitvoeren blijft u problemen voor.

Frequentie accu controle

Wij  adviseren u om uw accu minimaal één- à tweemaal per jaar door ons te laten controleren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.