Ook voor uw camper onderhoud.

april 29th, 2013 | Posted by Hidde in Nieuws

Naast het onderhouden en repareren van bedrijfs- en personenwagens is Biggelaar Bedrijfswagen Service een expert in het onderhouden van uw camper.  

Camper onderhoud?

De meeste camperaars doen jaren met hun kostbare camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met panne langs de kant van de weg komt te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreed, moet u hem goed laten onderhouden. Ook als u de camper niet zo vaak gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud belangrijk en noodzakelijk.

Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is ook de veiligheid in het geding.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden maar kunnen ook verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Camper accesoires

Naast het het verzorgen van het onderhoud en het repareren van gebreken kunnen wij uw camper voorzien van allerlei gemakken en technieken. Hierbij kunt u denken aan:

– Achteruitrij camera, alarmsyteem, audio- en navigatiesytemen, carkit, satellietontvanger, koelkast, etc.

Staat uw wens er niet bij? Of wilt u een bijzondere aanpassing? Mail of bel ons en wij denken met u mee om tot een passende oplossing te komen.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.