Biggelaar Bedrijfswagen Service biedt de onderstaande diensten aan. In onze moderne en goed geoutilleerde garage werken wij met de beste  gereedschappen en de meest moderne diagnoseapparatuur. Voor ons maakt het niet uit met welk merk of model bedrijfswagen u komt. Wij zijn bekend met alle merken en modellen bedrijfswagens. Wij stellen de diagnose van het probleem en wij verhelpen dat probleem. Snel en vakkundig. Eventueel in de avonduren of zelfs in het weekend. Zodat we u en uw bedrijfswagen weer snel en zonder problemen op weg helpen. Mochten we er toch iets meer tijd voor nodig hebben (omdat de benodigde onderdelen extern besteld moeten worden) en u heeft een leenauto nodig. Geen probleem. Wij hebben die voor u klaarstaan.

Reparaties aan bedrijfswagens tot 3500 kg.

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan alle merken en modellen bedrijfswagens. Of het nu gaat om de vervanging van een waterpomp of een algehele revisie. Wij repareren alle mogelijke mankementen en storingen aan uw bedrijfswagen. Dat doen we goed en vakkundig. Wij werken met uitsluitend a-merken (of originele) onderdelen. En omdat wij overtuigd zijn van het vakmanschap van onze monteurs geven wij standaard, op de door ons uitgevoerde werkzaamheden, 2 jaar garantie! 


Onderhoud en servicebeurten

Het juiste onderhoud en het tijdig uitvoeren van servicebeurten vergroot de betrouwbaarheid van uw bedrijfswagen aanzienlijk. Zeker zo belangrijk, het verlengt de levensduur van uw bedrijfswagen en vaak voorkomt het onvoorziene en hoge kosten. En die komen altijd ongelegen. En dan hebben we het nog niet eens of de eventuele waardevermindering als uw bedrijfswagen niet tijdig en correct onderhouden is. Vraag ons om advies. Wij geven u een oprecht en eerlijke indicatie hoe in uw geval het onderhoud en de interval van servicebeurten zou moeten zijn. Wat u met ons advies doet, die keuze laten wij aan u. Maar Biggelaar Bedrijfswagen Service geeft u een gedegen en eerlijk advies. Dat kunnen wij mede doen door onze jarenlange ervaring op dit gebied. Ieder zijn vak tenslotte!


APK keuringen

De Algemene Periodieke Keuring is ervoor bedoeld dat u met een bedrijfswagen de weg opgaat die voldoet aan vastgestelde veiligheids- en milieueisen. Wij verzorgen deze door het Rijk verplichte keuring voor u. Van noodzakelijke reparaties tot het afleveren van uw goedgekeurde bedrijfswagen. Wij zijn onafhankelijk daarin. Heeft u vragen daarover, laat het ons weten. Er is met ingang van 2012 namelijk wel het één en ander veranderd alshet gaat om de keuring van bedrijfswagens. Neem dus tijdig contact met ons op als uw bedrijfswagen APK gekeurd dient te worden. Stel dit niet uit, want de boetes op niet gekeurde voertuigen vallen automatisch bij u in de brievenbus. Als u wilt weten wanneer uw (bedrijfs)wagen gekeurd moet worden, klik op het onderstaande RDW logo en voer het kenteken van het voertuig in.


Diagnose en storingen uitlezen in elektronische circuits

Tegenwoordig zijn vele bedrijfswagens uitgerust met de mogelijkheid om storingen in circuits of motormanagement elektronisch uit te lezen. Daarbij was u vaak gebonden aan de merkdealer. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om dat ook voor u te doen. Dat heeft voordelen omdat we meteen de diagnose kunnen stellen en weten wat het probleem met uw bedrijfswagen is. We kunnen u dan ook direct adviseren hoe dit snel op te lossen is. Zonder dat u zich hiervoor bij de merkdealer hoeft te melden.