Naast reparatie en onderhoud kunt u bij Biggelaar Bedrijfswagen Service ook terecht voor een groot aanbod aan services.  Dat is makkelijk omdat u bij één leverancier alles vind wat in, op en om uw bedrijfswagen nodig is. Daarmee bespaart u tevens tijd én geld. Voor de meest voorkomende zaken aan uw bedrijfswagen hebben wij, of zoeken wij, naar de best mogelijke oplossing. Onderstaand een aantal voorbeelden met wat we voor u zoal kunnen betekenen. Staat hetgeen u zoekt er niet bij, bel of mail ons dan. Ook voor advies bent u welkom bij ons. En u weet … vragen kost niets!

Accessoire inbouw

Wij leveren en verzorgen de inbouw van o.a.: cruise-control, parkeersensoren, omvormers, signaalverlichting, werkverlichting, koelkast, koffiezetapparaat, armsteunen, alle soorten imperiaals (staal of aluminium), side- en bullbars etc.

 

Airco service

Uw airco heeft onderhoud nodig. Laat dit tijdig doen.  Dit voorkomt later hoge reparatiekosten. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om uw airco in optimale staat te brengen en te houden. Want een goed werkende airco is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur blijft zitten.

Autoreclame- en belettering

Wij verzorgen voor u alle mogelijk denkbare autoreclame- en belettering. Van eenvoudig tot de meest extreme eye-catchers. Uw bedrijfswagen is namelijk een uitermate geschikte reclamedrager. Gebruik die mogelijkheid dan ook. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Bandenservice

Van reparatie tot opslag. Wij bieden u een complete bandenservice. Wij leveren uitsluiten a-merken autobanden en u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor de aanschaf van winterbanden. Wij monteren en balanceren met moderne apparatuur. Ook voor de opslag van uw zomer of winterbanden mocht u zelf  die mogelijkheid niet hebben.

Bedrijfswageninrichting en aanpassingen

Wij kunnen in overleg met u alle denkbare bedrijfswageninrichtingen verzorgen. Of dit nu gaat om een ‘custom-made’ inrichting of bestaande modules c.q. systemen, wij leveren het of we maken het. Dat kan in hout, aluminium of staal uitgevoerd worden. Ook verzorgen wij de inbouw of  (de)montage van enkel of dubbelcabine in bedrijfswagens. Maar ook, betimmerde wielkasten, betimmerde zijwanden, raamroosters en hoogwaardige vloeren van bijvoorbeeld anti-slip betonplex. U geeft ons uw wensen door en wij u het resultaat. Belangrijke factoren hierbij  zijn veiligheid en milieu.  Voor u en uw personeel, maar ook die van uw bedrijfswagen.

Alarmsystemen / Communicatie- en navigatieapparatuur

Wij leveren de meest gangbare merken communicatie en navigatie apparatuur. Of het nu gaat om een simpele handsfree-kit of een volledig geïntegreerd navigatiesysteem en/of communicatiesysteem voor in en rondom uw bedrijfswagen. Wij adviseren aan de hand van uw wensen welke oplossing voor u het beste is. Van een eenvoudig GPS systeem tot de meest geavanceerde track&trace systemen die gekoppeld kunnen worden aan uw telefoon. Wij weten wat er te koop is en welk systeem het beste voldoet aan uw verwachtingen. Ook voor de aanschaf en inbouw van alarmsystemen (SCM gecertificeerd) bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag ons dus eerst om advies als het gaat om beveiliging van uw bedrijfswagen.

In- en verkoop van lichte bedrijfswagens

U bent op zoek naar een goede en betrouwbare occasion? Informeer naar het actuele aanbod bedrijfswagens van Biggelaar Bedrijfswagen Service. Uiteraard wordt hetgeen wij verkopen vooraf uitvoerig door ons nagekeken en voorzien van een nieuwe APK.  Ook als u op zoek bent naar een specifiek merk en model bedrijfswagen kunt u daarvoor bij ons informeren. Heeft u een lichte bedrijfswagen te koop? Laat ons dat dan weten.

Motorenrevisie

Op het gebied van motorenrevisie zijn wij specialist. Of  nu het gaat om benzine- of dieselmotoren, wij verzorgen de gehele revisie zodat u weer jarenlang met een goede en betrouwbare motor de weg op kunt. Vraag ons om advies als u wilt weten of motorenrevisie voor u de best mogelijke oplossing is.

Schadeafwikkeling en herstel

Of het gaat om de taxatie van een autoschade of als het gaat om de reparatie van een autoschade. Wij kunnen voor u het hele autoschade traject uit handen nemen en wij zorgen ervoor dat u weer met een vakkundig herstelde auto de weg op kunt. U heeft er geen omkijken naar.

Trekhaken

Voor alle merken en modellen bedrijfswagens leveren wij en monteren wij snel en vakkundig trekhaken. Daarbij houden wij ook rekening met zaken als PDC en mistlampuitschakeling. Neem contact met ons op als u vragen heeft over alles wat met trekhaken te maken heeft.